Zagrebački Holding  
HR  EN    Mapa webaKontakti
 
 

Dopis SVIM SUVLASNICIMA

Nezadovoljni ste stanjem vaše zgrade?

Ne možete ostvariti pravo na bespovratna sredstva Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost jer nemate uporabnu dozvolu?

Obratite se GSKG-u d.o.o. i mi ćemo ishoditi uporabnu dozvolu za vašu zgradu te vam omogućiti da već u 2016. godini sudjelujete u javnim pozivima i natječajima Fonda. Time si olakšavate financiranje neophodnih radova na održavanju i ostvarujete uštedu energije te, u konačnici, povećavate vrijednost svoje nekretnine.

O uspješnosti ostvarivanja donacija govori i podatak da je za zgrade kojima upravlja GSKG do sada putem Fonda osigurao preko 25 milijuna kuna bespovratnih sredstava za:
  • energetski pregled i certifikat
  • izradu projektne dokumentacije
  • nabavu i ugradnju uređaja za mjerenje potrošnje toplinske energije
  • izvođenje radova
Također vam, u suradnji s našom poslovnom bankom (ZABA), nudimo dugoročno i kratkoročno financiranje svih radova uz najpovoljnije uvjete na tržištu, bez hipoteke i dodatnih jamstava.

To je tek dio pogodnosti koje nudimo jer, iako upravljamo s preko 10.000 zgrada, svakoj od njih pristupamo individualno te u cijelosti sagledavamo potrebe suvlasnika kako bi, na obostrano zadovoljstvo ostvarili što bolju suradnju.

Budite odgovorni vlasnik svoje nekretnine i pozovite nas!

Svaki suvlasnik može sazvati sastanak na koji ćemo se za zadovoljstvom i brzo odazvati, u vrijeme koje vama odgovara!

Kontakt telefoni: 

Centrala      45 65 811
Odjel ugovaranja i marketinga  45 65 952
45 65 889

Nadležna područna ispostava (prema adresi zgrade) 

Ispunite obrazac ponude za upravljanje