Zagrebački Holding  
HR  EN    Mapa webaKontakti
 
 

Obavijest Zagrebačkog holdinga - OBJAŠNJENJE OBRAČUNA VODNIH USLUGA

Poštovani korisnici,

korisnici usluga Zagrebačkog holdinga koji račune dobivaju putem Jedinstvene uplatnice u studenom će zaprimiti dvije uplatnice, za mjesec listopad i mjesec studeni.
  • računima  za 10. mjesec valuta dospijeća je 15.11.2015. godine
  • računima  za 11. mjesec valuta dospijeća je 15.12.2015. godine

Na ovaj način smo se odlučili ispostaviti račune kako bi građani mogli usporediti razliku koja se odnosi na obračun naplate odvoza miješanog komunalnog otpada te kako bismo zajedničkim snagama mogli novi sustav unaprijediti, osluškujući potrebe i primjedbe građana.

Za eventualne nejasnoće i primjedbe o novom načinu obračuna, građanima je na raspolaganju telefon 072 500 400 radnim danom od 7 do 20 sati te subotom od 8 do 13 sati.
Informacije se također mogu dobiti slanjem upita na adresu internetske pošte centarzakorisnike@zgh.hr ili cistoca@zgh.hr.


Predstavnici stanara koji dobivaju od VIO obavijesne račune za cijelu zgradu na istima mogu vidjeti je li stanje vodomjera za zgradu očitano ili procijenjeno – obzirom da su se vodomjeri za stambene zgrade očitavali i u kolovozu, rujnu i za većinu zgrada u listopadu, za one stambene zgrade za koje je stanje procijenjeno računala se prosječna potrošnja prijašnjih očitanih razdoblja - dostavu obavijesnih računa predstavnici stanara mogu zatražiti u ViO.

Vodoopskrba i odvodnja d.o.o. nije unaprijed obračunavala potrošnju vode već su računi ispostavljeni za potrošnju u rujnu i listopadu
Kako za korisnike koji primaju jedinstvenu uplatnicu, tako i za sve ostale korisnike napominjemo da Vodoopskrba i odvodnja d.o.o. račune ispostavlja za prethodno obračunsko razdoblje potrošnje.